NettKasino.com 🥇 Norges beste online casino guide

NettKasino er en online casino guide som gir deg oversikt over de beste casinoene på nett. Her finner du ferske casinoanmeldelser, nyheter, guider og mer – alt samlet på ett sted. Enten du er på jakt etter de største velkomstbonusene eller bare vil lære mer om casino på nett, har vi det du leter etter.

Finn beste online casino 2020

Hvis du er på utkikk etter et nytt casino, har du kommet til rett sted. På NettKasino tester og vurderer vi de beste casinoene med norske betalingsmetoder, lisens og store velkomstbonuser. Her kan du finne flere titalls guider som er skrevet av erfarne casinospillere. Vårt profesjonelle team har jobbet i bransjen i flere år og vet hva som skal til for å finne de aller beste casino online.

online casino

Det er bare du som vet hva du er ute etter når du leter etter et casino, men noen faktorer er viktige for alle. For det første kan det lønne seg å velge et casino med norsk språk, norsk kundeservice og betalingsmetoder som fungerer i Norge. Som du kanskje har erfart selv, er det ikke mulig å gjøre innskudd med kort hos alle nettcasinoer. Det er fordi norske banker blokkerer transaksjoner til spillselskaper. Dette betyr ikke at det er ulovlig for nordmenn å sette inn penger eller spille casino på nett, men nettcasinoene må ta noen ekstra skritt for å kunne tilby norske kortbetalinger. I våre omtaler vil du blant annet finne informasjon om alle betalingsmetoder som er tilgjengelig i casinoet.

Noen spillere er i hovedsak interessert i å spille på casinoer som tilbyr store velkomstbonuser og generøse tilbud, og det er ikke så rart – en god casino bonus gir deg ekstra valuta for pengene og kan til og med øke vinnersjansene dine. De beste online casinoer tilbyr i dag en velkomstbonus på første innskudd, men det gjelder å ha tunga rett i munnen når man er på jakt etter et godt tilbud. Høye omsetningskrav, forvirrende regler eller dårlige bonusvilkår kan ødelegge moroa, og hvis man spiller på et useriøst casino kan man til og med risikere å tape hele gevinsten. Derfor er vi svært opptatt av å lese gjennom alle regler, og du kan lese de viktigste punktene i våre grundige anmeldelser.

Beste casinoer denne måneden

Casino
Velkomstbonus
Vurdering
1
score
Velkomstbonus 100% bonus opptil 2500 kr + 10 big spins
2
score
Velkomstbonus Bonus opptil 10 000 kr!
3
score
Velkomstbonus 100 kr og spill med 600 kr + 100 free spins
4
score
Velkomstbonus 200% bonus opptil 1000 kr!
5
score
Velkomstbonus 100% bonus opptil 2 000 kr
7
score
Velkomstbonus 6000 kr bonus + 100 gratisspinn
8
score
Velkomstbonus 600 kr + 200 free spins
9
score
Velkomstbonus 500% bonus opptil 500 kr
10
score
Velkomstbonus 500% når du setter inn 100 kr
11
score
Velkomstbonus 100% bonus opptil 2 500 kr!
12
score
Velkomstbonus Få 100% Bonus opptill 5 000 kr!

Din casino guide på nett

Er du en ny spiller som ønsker å lære mer om hvordan casino på nett egentlig fungerer, eller kanskje du er interessert i noen gode tips og råd? Vårt skribent-team består av erfarne casino veteraner som kan det meste om pengespill. Vår hovedoppgave er å skrive gode og grundige guider som lærer deg alt du trenger å vite før du åpner en konto og begynner å spille.

Casinoindustrien er i stadig endring, og nye aktører prøver å komme inn i det norske spillmarkedet hvert år. Norge er et attraktivt marked, og nordmenn satser for milliarder av kroner hvert eneste år. Tall fra 2020 viser at ca. 2,5 millioner nordmenn deltar i pengespill – altså over halve befolkningen. Denne veksten gjør det mulig for flere aktører å operere i Norge samtidig, og i dag finnes det hundrevis av norske online casinoer å velge mellom.

Online casino har eksistert i over 25 år, men utvalget har aldri vært bredere enn i 2020.

I dag finnes det et casino for enhver smak, enten man er på jakt etter generøse bonuser, vil spille på mobilen eller rett og slett leter etter de mest populære spilleautomatene. Men det er utrolig viktig å velge rett, for det finnes dessverre mange useriøse aktører som ikke ivaretar spillernes beste interesse. På Nettkasino er vi derfor forsiktige når vi vurderer casinoer, og vi anbefaler kun seriøse aktører som har lang erfaring i casinobransjen.

Vi inviterer deg til å lese guidene vi har lagt ut her på Nettkasino. Enten du er nybegynner eller en erfaren casinospiller, tror vi at du kan finne massevis av nyttig informasjon som hjelper deg med å bli en mer kunnskapsrik spiller. På nettsiden vår kan du sjekke ut anmeldelser av de beste casino 2020, lære mer om hvordan casino på nett fungerer, og lese om alt som rører seg i casinoverdenen. I tillegg tester vi nye online casino hver måned, slik at du alltid kan finne oppdatert informasjon når du vil spille på et nytt casino.

Siste Casinonyheter

Har du prøvd disse nye casinoene?

Fem nye og anbefalte nettcasinoer

12. oktober 2020

Vi har anmeldt mange nye og spennende casinoer i det siste, og i denne artikkelen har vi samlet noen av våre favoritter. Her er fem nye casinoer som vi anbefaler å sjekke ut! Casino Intense Casino Intense er et nytt casino fra det nyetablerte…

Les anmeldelser av nye spill på NettKasino

Les anmeldelser av nye spill på NettKasino

6. oktober 2020

Vi på NettKasino elsker spilleautomater, og nå introduserer vi en ny seksjon på nettsiden vår: spillanmeldelser! Her kan du lese grundige anmeldelser av både klassiske og nye spilleautomater fra de mest populære spilleverandørene. Anmeldelser av…

Har du prøvd disse nye casinoene?

Har du prøvd disse nye casinoene?

28. september 2020

Hver måned setter vi oss ned og vurderer en rekke nye casinoer for å plukke ut de beste og mest spennende spillsidene. I denne artikkelen vil vi presentere tre nye casinoer som vi tror du kommer til å like! Unique Casino Det første casinoet vi…

сasinonyheter

Beste nye casinoer akkurat nå

23. september 2020

Er du på utkikk etter et nytt sted å spille? På NettKasino vurderer vi nye casinoer hver måned, og i denne artikkelen har vi samlet tre nye casinoer som vi tror kommer til å falle i smak. Sjekk ut våre casino anmeldelser for å lære mer om disse casi…

Beste Casinoer

100% bonus opptil 2500 kr + 10 big spins
Besøk
100% bonus opptil 2 500 kr!
Besøk
Bonus opptil 10 000 kr!
Besøk

Største Casinotilbud

100% opptill 1 000 kr + 50 gratisspinn!
Besøk
100% bonus opptil 2 000 kr
Besøk
Få 100% Bonus opptill 5 000 kr!
Besøk
Siste Casinotilbud

Siste Casinotilbud

Tips og råd for å spille på trygge nettcasinoer

Tips og råd for å spille på trygge nettcasinoer

12. oktober 2020

Norske casinospillere kan i dag velge og vrake i nettcasinoer. Men selv om de fleste norske casinoer er trygge å…

21.com - velkomstpakke

Få en stor bonus på tre nye casinoer

6. oktober 2020

På NettKasino kan du alltid finne de beste og største casino bonusene på nett. I denne artikkelen kan du lese om v…

casinotilbud

Topp tre beste live casino i Norge

21. september 2020

Ingenting er mer spennende enn å spille roulette, blackjack og andre bordspill i et live casino. Live casinoer…

Nye Anmeldelser

Nye Anmeldelser

NorskeAutomater
Vurdering100%

NorskeAutomater

okt 22, 2020
Les omtale
King Billy
Vurdering100%

King Billy

okt 20, 2020
Les omtale
JustSpin
Vurdering100%

JustSpin

okt 20, 2020
Les omtale

Casino tips for nybegynnere

Casinospill er jo som vi alle vet, basert på flaks – spesielt hvis man spiller spilleautomater eller bordspill som roulette. Men det betyr ikke at man ikke bør lære seg hvordan spillene fungerer før man satser sine egne penger. Kanskje lurer du på hva du bør spille, eller hva du kan gjøre for å maksimere vinnersjansene dine? Nedenfor har vi samlet noen av våre beste online casino tips for nybegynnere.

  • Finn dine favorittspill: Online kasinoer har ofte tusenvis av forskjellige spill å velge mellom, og man kan nesten bli overveldet når man prøver å navigere seg gjennom jungelen av spilleautomater og bordspill. Vårt tips er å prøve deg fram og finne noe du liker å spille. Populære spilleautomater som Starburst, Book of Dead, Jackpot 6000 og Bonanza er et flott sted å begynne.
  • Start forsiktig: Et av våre beste råd er å ikke satse alt for mye før du har lært deg spillene. De fleste online casino tilbyr spill med lekepenger slik at du kan teste spillene før du spiller med ekte penger. Du kan også finne nyttig informasjon ved å lese spillregelene eller sjekke gevinsttabellen.
  • Spill med bonuser og free spins: Bonuser og free spins gir deg ekstra valuta for pengene, og du vil fort oppdage at så og si alle casino sider har en velkomstbonus for nye spillere. Noen casinoer tilbyr til og med bonus uten innskudd, noe som betyr at du kan spille casino gratis før du velger å gjøre ditt første innskudd.
  • Ikke glem at casinoet har fordelen: Spilleautomater og de fleste bordspill er flaksspill, og det er viktig å huske at casinoet har fordelen i lengden. Casinospill er basert på RTP (Return to Player), som er spillets utbetalingsprosent. Det betyr ikke at man ikke kan vinne stort, men det er alltid lurt å gjøre et uttak når man vinner i stedet for å fortsette å spille.
  • Sett et spillbudsjett: Pengespill er en av de mest spennende underholdningsformene som finnes, men det er viktig å huske at det er akkurat det – underholdning. For å holde spillingen ansvarlig anbefaler vi å sette et spillbudsjett slik at du vet hvor mye du setter inn hver måned. Alle online casinos har også verktøy som lar deg sette innskuddsgrenser, tapsgrenser og mer.
  • Les våre omtaler: På Nettkasino.com finner du alt du trenger når du er på utkikk etter et nytt online casino. Vårt team med anmeldere gjør en nøye vurdering når de tester et casino, og anbefaler kun gode casinoer med rettferdige bonuser og vilkår. Les våre online casino omtaler for å lære alt du trenger å vite om casinoet før du åpner en konto.

Beste Tips for spillere

gode og trygge betalingsmetoder

Gode og trygge betalingsmetoder

28. september 2020

Ikke alle casinoer lar nordmenn sette inn penger med kort, men du kan likevel velge mellom mange trygge casino…

pokertips

Fem pokertips for nybegynnere

17. september 2020

Poker er et populært kortspill som krever en god del strategi og øving. I denne guiden skal vi gi deg noen gode t…

roulette tips

Tips for å spille roulette

7. september 2020

Roulette er et ikonisk casinospill som er elsket av gamblere over hele verden. Takket være nettet kan du nyte…

casinotips

Tips for å spille live casino spill

31. august 2020

Det er ikke så mange år siden live casino revolusjonerte spillbransjen. I disse spillene spiller du ikke mot d…

Alle casino guider samlet på ett sted

Målet med Nettkasino er å guide leserne våre gjennom jungelen av online casino og gjøre det enkelt å finne det rette casinoet for deg. Hver måned tester vi en lang rekke spillsider for å plukke ut de beste alternativene for nordmenn. I vår store casino oversikt kan du finne flere titalls online casino anbefalinger, og flere blir lagt til hele tiden.

Så hvordan tester vi egentlig casinoene vi anmelder? Hver gang vi tester et online casino, vurderer vi alt fra spillutvalg og brukeropplevelse til casino betalingsmetoder og kundeservice. For å havne på vår casino toppliste må siden møte alle våre kriterier. Dette innebærer blant annet at casinoet må ha gyldig spillisens, tilby norske betalingsløsninger og ha raske uttak. Her er noen av faktorene du bør tenke på når du leter etter et online casino 2020:

  • Bonustilbud
  • Lojalitetsprogram
  • Spillutvalg
  • Mobilcasino
  • Brukeropplevelse
  • Kundeservice
  • Betalingsmetoder

For å kunne skrive en ærlig og grundig casino anmeldelse, må vi gjøre det fra perspektivet av en spiller. Det betyr at vi vurderer casinoet akkurat som vi ville gjort om vi var en av våre lesere. Det første vi ser på er velkomstbonusen. Bonuser er ment å gi spillerne mer underholdning for pengene og å være en ekstra belønning for å gjøre sitt første innskudd. Dessverre oppdager vi ofte casinoer med dårlige bonusvilkår og alt for høye omsetningskrav, noe som gjør det nærmest umulig å vinne. Derfor finkjemmer vi alltid bonusvilkårene og anbefaler kun de beste casino sider med rettferdige regler og omsetningskrav.

Vanlige casino betalingsmetoder

For å spille casino online med ekte penger må man først gjøre et innskudd. Hvis du er en ny spiller, lurer du kanskje på om det er trygt å gjøre innskudd og uttak på casinoer. Svaret er at det er helt trygt å sette inn penger på et online casino som har lisens. Disse casinoene bruker de samme sikkerhetsteknologiene som brukes i nettbanker og nettbutikker. Med moderne SSL-kryptering er det ikke mulig for noen å få tak i dine personlige detaljer.

Casinosider har som regel et bredt utvalg av betalingsløsninger, slik at man selv kan velge hvordan man vil sette inn penger.

På Nettkasino anbefaler vi kun lisensierte kasinoer hvor det er 100% trygt å gjøre innskudd og uttak. Nedenfor kan du lese om de vanligste betalingsmetodene på casinos online:

  • Betalingskort: Betalingskort som Visa og MasterCard er en av de vanligste og enkleste måtene å gjøre innskudd på. For å sette inn penger trenger du bare å fylle inn kortdetaljene, så vil pengene være tilgjengelig på spillerkontoen din umiddelbart.
  • Bankoverføring: Noen casinoer lar deg gjøre innskudd med bankoverføring. Dette er et populært alternativ blant spillere som foretrekker å ikke oppgi kortopplysningene over nett. Hvis man velger bankoverføring sender man innskuddet til casinoets bank, men vær oppmerksom på at det kan ta mellom 1-3 bankdager før pengene kommer frem.
  • E-lommebøker: E-lommebøker (e-wallets på engelsk) er en populær betalingsmetode som brukes for både innskudd og uttak. Den største fordelen med å bruke e-lommebøker er at man ikke trenger å vente på å få pengene når man gjør et uttak. De vanligste e-lommebøkene er Neteller, Skrill og Ecopayz.
  • Forhåndsbetalte kort: Forhåndsbetalte kort er en enkel og trygg måte å sette inn penger på. Det vanligste alternativet er Paysafecard, som selges i kiosker og butikker over hele landet. Du bestemmer selv verdien på kortet, og alt du trenger å gjøre er å fylle inn sifrene som står på kortet du kjøper.
  • Mobilbetaling: I de siste årene har mobilbetaling blitt en populær betalingsløsning hos flere nettcasinoer. Når man gjør innskudd med mobilen, blir beløpet lagt til mobilregningen. Det er verdt å merke seg at det kan forekomme avgifter når man bruker denne betalingsmetoden.

Viktige casino regler og vilkår

Uansett hvilket online casino du spiller på, er det viktig å være klar over regler og vilkår før du setter inn penger. Dette gjelder spesielt hvis du spiller med en bonus, siden bonuser ofte har en lang rekke bonusregler. Det er svært viktig å lese gjennom alle vilkår før du tar hvilket som helst bonustilbud. Vanlige regler er at det ikke er lov med flere kontoer på samme person, at man ikke kan spille bordspill med bonuspenger, og at man ikke kan satse mer enn et bestemt beløp før man har fullført omsetningskravet. Her er de vanligste casino regler 2020:

  • Kun én konto per person og husstand
  • Maksinnsats med bonuspenger
  • Ekskluderte spilleautomater og bordspill med bonuspenger
  • Betalingsløsninger som er ekskludert for bonuser
  • Maksimum uttak av penger fra free spins og gratis bonuser

Husk at du kan lese om de viktigste bonusreglene i våre omtaler. De best casino sidene gir deg full oversikt over alle reglene når du registrerer deg. Det er også lurt å sette seg inn regler om online casino skatt, slik at du vet hva som gjelder for deg.

Hvem står bak Nettkasino?

Nettkasino ble startet av en gruppe casinoentusiaster som brenner for alt som handler om gambling. Vårt dedikerte team har flere års erfaring i casinoverdenen, både som spillere og som ansatte i spillbransjen. Vårt mål er at Nettkasino skal være den beste casinoguiden i Norge, og at spilleglade nordmenn skal kunne finne alt de trenger på ett og samme sted. På nettsiden vår kan du lese omfattende omtaler, topp casino guider og siste nytt fra casinobransjen. Dersom du leter etter det beste 2020 casinoet, anbefaler vi å ta en titt på vår liste over topp 10 beste online casino. Der vil du finne trygge nettcasinoer med rettferdige regler og store bonuser.

Artiklene er skrevet av våre to skribenter, Camilla og Aleksander. Begge er drevne casinospillere som har spilt spilleautomater og andre casinospill i mange år. Vår jobb er å teste både etablerte og nye casinoer for å plukke ut de beste online casino for våre lesere. Du kan være trygg på at vi kun anbefaler seriøse aktører med lisens, god kundeservice og trygge betalingsmetoder. Spill casino uten bekymring ved å lese våre profesjonelle omtaler. I tillegg skriver vi casino beste strategiguider, slik at du får de beste tipsene og rådene fra erfarne spillere. Hvis du har et spørsmål eller et godt tips, er du velkommen til å ta kontakt med oss.

ofte spurte spørsmål om online casino

Ofte stilte spørsmål om online casino

✅ Er det trygt å spille online casino?

Ja, det er helt trygt å sette inn penger og spille på nettcasino. Casinoer med lisens bruker avansert sikkerhetsteknologi som beskytter spillerne.

✅ Hvordan spille casino?

Det er enkelt å spille casino. Alt du trenger er en spillerkonto på et internetcasino. For å spille med ekte penger må du først gjøre et innskudd, så er du i gang.

✅ Hvilket online casino er best?

Det finnes utrolig mange casinoer å velge mellom, og det gjelder å velge en spillside som passer for deg. Sjekk ut vår beste casino online liste for å se våre anbefalinger.

✅ Hvordan setter jeg inn penger?

Hvis du ønsker å gjøre et innskudd, kan du velge mellom flere betalingsmetoder. De fleste sider lar deg sette inn penger med betalingskort, e-lommebøker, bankoverføring og forhåndsbetalte kort.

✅ Kan jeg tjene penger på casino?

Det er selvfølgelig mulig å vinne enorme beløp på casino, spesielt i jackpotspill som ofte har millioner av kroner i potten. Men ikke glem at huset har fordelen, og casino er ment som ren underholdning, og ikke som en måte å tjene penger på.

✅ Er online casino rettferdig?

Spilleautomater og andre casinospill er basert på Random Number Generation (RNG). Derfor kan du være trygg på at spillene er rettferdige når du spiller på best online casino.